fbpx

ISTORIC

 

“Maviov Academy by Geta Voinea”  a luat fiinta prin mixarea experientei dintre Maviov Academy, ca si scoala de coafura cu o vechime de peste 15 de ani pe piata de specialitate, un brand de marca pe piața de calificari in meseria de coafor din România, si experienta fratilor Geta Voinea si Ovidiu Cristea ca si profesori de peste 30 de ani in specialitatea de coafor, si initiatori ai unor lanturi de saloane de infrumusetare.

Geta  Voinea – un hair stilist cu renume in industria frumusetii din Romania, a dezvoltat mai multe lanturi de saloane, fiind un mentor important pentru unii dintre cei  mai titrati profesionisti in domeniul frumusetii din tara.  De asemenea, a fost prezentatoarea unui show  de televiziune “Geta Voinea hair & style show” – emisiune  care a avut un impact important in relatia client – coafor. Este autoarea cartii “De-a  fir a par… cu Geta Voinea”, carte care ofera sfaturi practice de ingrijire a părului pentru clienti acasa.

Ovidiu Cristea – mentor al multor creatori de saloane in regiunea Moldovei, lector la Wella Romania de peste 20 de ani, a lansat, alaturi de echipa Wella Romania trendurile in tunsoare si culoare in ultimii 20 de ani. Absolvent al multiplelor specializari de profil  atat in tara cat si in strainatate, a pus bazele academiei “Maviov Academy” calificând peste 500 de coafori prin cursurile desfasurate la  scoala de coafura pe care a initiat-o.

La experienta lor, se acumuleaza  si faptul ca mama acestora, Virgina Cisnoc, a fost profesor de coafura la rândul ei, calificand in aceasta meserie peste 40 de generații de cursanti in Romania.

Pasiune celor doi frati, Geta Voinea si Ovidiu Cristea, a dus la continuarea traditiei familiei de a darui din secretele meseriei, avand ca rezultat formarea “Maviov Academy by Geta Voinea”.

Academia  de coafura va oferi o varietate de cursuri incepand de la cursul de calificare coafor pana la cele de coafor stilist, alaturi de nenumarate alte cursuri care vor servi la ridicarea nivelului de educare a coaforilor din Romania. Cursurile vor incepe de la cele mai simple, culminind cu cele de perfectionare, unde creativitatea fiecaruia va fi pusa in valoare.

Imbinand pasiunea si profesionalismul lectorilor academiei cu experienta si dorința de a impartasi cunostintele acumulate de-a lungul timpului a condus la o serie de seminarii de educatie inspirand generatii de profesionisti la toate nivelele de experienta.

O parte din cei care ne-au fost cursanti au la randul lor succes, avand, la rândul lor, bussiness-uri deschise in același domeniu. Daca ne-au depasit sau ne vor depasi in ceea ce fac azi nu poate decat sa ne bucure deoarece ei sunt “Alumnii” nostri cu care ne mandrim.

Din aceasta familie extinsa a stilistilor ne onoreaza sa facem parte si a dus la crearea unei noi culturi de stilisti.

“Maviov Academy by Geta Voinea” –  CELEBREAZA CREATORII DE FRUMUSETE SI PASIUNEA PENTRU PAR

Meniu
en_USEnglish